Wendy Tilmans

Een bewindvoerder neemt alle financiële zaken van uw over. Dat vraagt om vertrouwen.  Daarom maak ik graag persoonlijk kennis met u. Hieronder stel ik mijzelf alvast aan u voor.

Studie en ervaring
Ik heb de opleiding HBO Maatschappelijk werk en dienstverlening afgerond aan de Noordelijke Hogeschool in Leeuwarden. Ik heb stage gelopen en gewerkt bij Zienn. Al voor mijn studie was ik geïnteresseerd in mensen en hun financiële problemen. Vooral omdat deze vaak niet op zichzelf staan. Na mijn studie ben ik als interim schuldhulpverlener, budgetcoach en budgetbeheerder gaan werken door heel Nederland. Ik ben werkzaam geweest voor diverse kredietbanken en gemeenten. Ook ben ik bewindvoerder geweest in Noord-Holland. In 2014 heb ik mijzelf als gevestigd als zelfstandig bewindvoerder in Friesland.

Hoe ga ik te werk?
Persoonlijk en betrokken contact maak ik graag waar. Ik heb daarom mijn bedrijf zoveel mogelijk ingericht om via verschillende kanalen bereikbaar te zijn. Van maandag tot en met donderdag kunt u mij gewoon bellen, mailen en “appen” tussen 9.00 en 17.00 uur. Maar ook als het op die momenten niet past spreken wij een moment af om contact te hebben.

Een afspraak maak ik het liefst bij u thuis. Natuurlijk mag u er voor kiezen een vriend, familielid of begeleider het gesprek bij te wonen. Samen kunnen we tot goede afspraken komen. Heeft u graag dat ik iemand anders periodiek informeer over uw situatie? Dat kunnen we gewoon afspreken.