Missie

Het is mijn missie om de financiële gezondheid van mensen te verbeteren, te versterken of deze te behouden. Ik wil voorzien in de behoefte van mensen die op zoek zijn naar een stabiele financiële huishouding en financieel perspectief. Door de financiële gezondheid van mensen te bevorderen wil ik ze ondersteunen om meer uit het leven te halen. Hiervoor zet ik graag mijn opgebouwde kennis en expertise in en wil ik deze blijven ontwikkelen.

Naast deskundigheid vind ik een goede relatie met mijn klanten en hun (in)formele netwerk belangrijk. Doordat Tilmans Bewind klein is ken ik mijn klanten, een onmisbaar aspect in de dienstverlening die ik nastreef. Financiële situaties kunnen complex zijn en vragen om deskundigheid en samenwerking met andere partijen. Ik vind het van belang om deze verantwoordelijkheden met bijvoorbeeld zorgverleners en familieleden goed af te stemmen.

De financiële zorg die ik bied word kundig, toegankelijk en persoonsgericht aangeboden. Waar dat mogelijk is bied ik maatwerk, stimuleer ik de financiële zelfredzaamheid en neem ik niet onnodig taken over.

De klant mag rekenen op een respectvolle en betrokken houding, waarbij ik aandacht heb voor de beleving en de context van de klant.

Het is mijn streven om de financiële huishouding van mensen weer optimaal te laten functioneren, zodat zij zich comfortabel voelen in hun financiële situatie.